Vår historia

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ PEOPLE360!

Vi har drygt 20 års arbetslivserfarenhet inom rekryteringsbranschen och vi tycker fortfarande att vi har världens roligaste jobb! Under åren har vi hunnit arbeta inom finska, svenska och amerikanska företag med både svenska och globala kunder. Detta har gett oss möjligheten att lära känna otroligt många olika människor och verksamheter som vi aldrig annars hade fått göra. Det känns helt fantastiskt.

År 2014 startade vi People360 med idén och visionen om att bli en långsiktig partner till våra kunder i rekrytering, men också i utveckling av deras verksamheter. Vi ville fungera som rådgivare och stöd istället för att ”bara vara en leverantör” vars största intresse är att klara bonus baserat på omsättning. Att vi har varit kollegor tidigare gjorde saken lätt, då vi visste att vi delar samma värderingar, engagemang och inställning till vårt arbete.

Vi valde namnet People360 då det för oss representerar ett helhetsperspektiv i såväl rekrytering, interim management och ledarutveckling.

Våra kunder och kandidater är våra ambassadörer och vi känner oss stolta och priviligierade över det förtroendet vi fått sedan vår start. Vi ser fram emot att se vilka fler spännande samarbeten framtiden har att bjuda på!

JUDITH KOVACS OCH ANETTE STENSETH - VÅR HISTORIA