Teamet

JUDITH KOVACS

Judith Kovacs

Grundare och Senior Partner

Judith har 20 års erfarenhet av chefsrekrytering och ledarutveckling inom sektorerna Fastighet, Industri/Teknik och Offentlig verksamhet.

Rekryteringsuppdragen har omfattat roller som företagsledare, mellanchefer och erfarna specialister inom försäljning, marknad, ekonomi, inköp, HR och teknik. Judith är även utbildad coach och certifierad assessor och har i rollen som coach erfarenhet att få chefer och medarbetare att växa i sina roller.

Judiths har sin spetskompetens inom Executive Search | Kompetenskartläggning | Assessment Centers | Management Audits | Coaching.

Judith arbetar alltid i partnerskap tillsammans med sina kunder där hon har en öppen, ärlig och rak dialog under hela uppdraget. Judith tar enbart an uppdrag där hon kan garantera 100-procentig leverans.

ANETTE STENSETH

Anette Stenseth

Grundare och Senior Partner

Anette Stenseth har 15 års erfarenhet av rekrytering, interim management och personbedömningar. Hon har en bred erfarenhet av att rekrytera till olika roller men fokus har varit chefer och erfarna specialister. Sektorerna som Anette rekryterat till har bl a varit Life Science, FMCG, Fastighet och kommunal verksamhet. Hon har också under ett flertal år arbetat inom flyg, hotell och reseindustrin. Anette är även utbildad coach och certifierad assessor.

Anette har lätt att bygga och vårda relationer med både kunder och kandidater och hennes ambition är att överträffa kundens förväntan med kvalité, engagemang och lyhördhet.

KRISTIN OLOFSSON

Kristin Olofsson

SENIOR CONSULTANT

Kristin har en bakgrund som beteendevetare med inriktning mot psykologi och har arbetat med rekrytering sedan 2011. Där har industri, teknik och life science hela tiden varit en röd tråd. Hon har god erfarenhet av hela företagsstrukturen inom produktion med tillsättning av positioner från golv till ledningsgrupp.

Personlighetsbedömning, employer branding och hur de kan påverka till att få ett ännu bättre slutresultat för alla parter är något hon brinner för. Kristin arbetar med Interim management och executive search.

SVEN JÄRNCRANTZ

Sven JÄrncrantz

SENIOR CONSULTANT

Sven har 24 års erfarenhet av Executive Search, Kompetenskartläggning, Assessment Centers, Management Audits samt Team- och Ledarutveckling inom sektorerna IT/Telecom/Media, konsultföretag, industri och Non-Profit organisationer.

Som Executive Search konsult har Sven lång praktisk erfarenhet av att genomföra rekryteringsuppdrag till roller som företagsledare samt mellanchefer och erfarna specialister inom försäljning, marknad, ekonomi och teknik.

Sven har också en gedigen erfarenhet som företagsledare från företag med verksamhet inom chefsrekrytering och talent management. Han har lång erfarenhet av strategisk planering, affärs- och tjänsteutveckling, försäljning och marknadsföring samt av att operativt leda verksamheter mot uppsatta mål.

Vår MISsion

Att infria våra kunders och kandidaters förväntningar genom vår kompetens, engagemang, arbetsglädje och omtanke.