Söker du en samarbetspartner inom kompetensbaserad rekrytering, talent management eller interim management? Kontakta oss idag!|info@people360.se

Kaisa Björnström blir Uppsala kommuns socialdirektör

Uppsala kommun anställer Kaisa Björnström som socialdirektör. Det beslutade kommunstyrelsen i dag på ett extrainsatt möte.

Kaisa Björnström tillträder tjänsten i februari 2017, då hon har avslutat sin nuvarande tjänst som projektledare för samordnade individuella planer på Norrbottens Kommuner.

Kaisa Björnström har i botten en högskoleexamen från Vårdhögskolan i Boden på sociala omsorgslinjen med inriktning på ledning och styrning inom social omsorg. Hon är 46 år och bor i Boden.

Tidigare har hon varit socialchef och verksamhetschef för hälso- och sjukvården inom socialtjänsten i Jokkmokks kommun. Där har hon bland annat utvecklat socialtjänstens organisation så att alla de olika verksamheterna nu har en tydligare process för uppföljning av kvalitet och resultat.

– Kaisa Björnström har en lång yrkeserfarenhet av ledningsarbete inom både offentlig och privat verksamhet. Det gör henne särskilt lämplig att arbeta med Uppsala kommuns frågor kring styrning och organisationskultur i samband med att vi får en ny organisation, säger stadsdirektör Joachim Danielsson.

– Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet, kunskap och kompetens för att vidareutveckla Uppsala kommuns socialtjänst för kommuninvånarna tillsammans med medarbetare utifrån det politiska uppdraget, säger Kaisa Björnström.

By | 2017-06-16T18:13:21+00:00 november 8th, 2016|Nyheter|0 Comments